транспорт бърз като лазер...

  • Stacks Image 70

ГРУПАЖНИ ТОВАРИ

Ако Вие сте вносител на специални продукти, които не заемат цялото товарно помещение, но са приоритетни за Вас и навременната доставка е от изключителна важност, то можете да се възползвате от нашата консолидирана групажна услуга.

Ако желаете да превозите един палет с вино, например, ние знаем как това трябва да стане за да избегнете ненужно забавяне и усложнени данъчни процедури. Ако желаете да превозите палет с боя от Италия, ще Ви предложим най- достъпния и гарантиран начин той да стигне до вашият склад навреме и без щети. Ако трябва да превозите плочки за новият Ви проект, ние ще го направим и така ще участваме заедно в изграждането на нещо ново, чрез нашите гарантирани седмични отпътувания от Падова.

Над петнадесет години опит в областта на транспорта на групажни товари Италия / България - България / Италия, използвайки собствените ни превозни средства и складове, ни позволи да разработим групажна линия с програмирани отпътувания.

Висококвалифицираният ни персонал, с опит в управлението на стоки и съответстващата им документация, може да управлява пратки от всякакъв вид, включително опасни товари (ADR).

транспорт бърз като лазер…

групажни товари

Сайтът използва бисквитки за Гугъл аналитик, но не събира лични данни, примерно като личния Ви IP адрес. Повече за нашата политика можете да прочетете тук.